AFGELAST Infobijeenkomst koopwoningen 10 juli

UPDATE

Helaas moeten we melden dat de fysieke bijeenkomst op de locatie niet door kan gaan. Het Stadsdeel heeft besloten dat vanwege de corona-omstandigheden een live- bijeenkomst niet verantwoord is. Alle mensen die zich hebben aangemeld ontvangen een mail met een link naar een digitale bijeenkomst.

Vervolg
Kun je hier niet bij aanwezig zijn of heb je, je niet aangemeld? Binnenkort organiseren we een tweede meeting. Voor mensen die liever persoonlijk contact hebben; begin september wordt er een infocentrum geopend op de locatie. Je kunt hier terecht met al je vragen. De daadwerkelijke verkoop start ook dan pas. Na de zomer vertellen we hier meer over en hopen we elkaar daar fysiek te ontmoeten. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,
Team Typisch Tuinstad

 

DE BIJEENKOMST ZIT VOL. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Ben je enthousiast geworden over Typisch Tuinstad en heb je interesse in een koopwoning? Dan nodigen we je van harte uit om op zaterdag 10 juli naar de bouwplek te komen aan de Reimerswaalstraat in Nieuw-West. We vertellen je graag meer over de verschillende woningen die na de zomervakantie in verkoop gaan en over de plattegronden en indicatieve prijzen. Ook laten we je zien waar welke woningen komen.

Aanmelden kan door een tijdslot te reserveren. Per tijdslot mogen maximaal 2 volwassenen + kind(eren) zich inschrijven. Helaas is vanwege de coronamaatregelen langskomen zonder aanmelding niet mogelijk. We zien je graag op 10 juli op de locatie. De koffie staat klaar!

Informatie over de huurwoningen volgt later in het proces, op deze dag wordt hier geen informatie over gegeven.