Start verkoop 24 september

Op 24 september is het zover! Dan start de verkoop van Typisch Tuinstad. Dit is jouw unieke kans op een heerlijk koopappartement met privéterras, een ruime eengezinswoning met tuin of een maisonnette van twee woonlagen! We geven je graag op meerder momenten de mogelijkheid om informatie in te winnen.

Datum infodag 
Vrijdag 24 september 16:00 – 19:00 uur
Zaterdag 25 september 10:00 – 13:00 uur

Locatie
Informatiecentrum Typisch Tuinstad aan de Osdorper Ban tussen het Steelvlietplein en de Schoonboomstraat

Reserveer een tijdslot – VOL –
Heb je interesse in een koopwoning en wil je graag op een van de twee data aanwezig zijn? Meld je dan van tevoren aan door een tijdslot te reserveren. Per tijdslot mogen maximaal 2 volwassenen + kind(eren) zich inschrijven. We zien je graag op 24 of 25 september op de locatie. De koffie staat klaar!

Aanmelden tijdslot

Helaas zijn alle tijdsloten volgeboekt. Na de start verkoop op 24 en 25 september is het infocentrum iedere week open. Je kunt hier langskomen als je vragen hebt over de koopwoningen en appartementen van Typisch Tuinstad. 

Openingstijden infocentrum
29 september tot eind oktober
Woensdag 09:30 – 12:00 uur
Vrijdag 09:30 – 12:00 uur

Regelen van de financiering

Bij het kopen van een huis of appartement komt een hoop kijken. Een belangrijk onderdeel is het regelen van de financiering. Veel dingen zitten net iets anders in elkaar bij het kopen van een nieuwbouwhuis dan bij bestaande bouw. Daarnaast heb je bij Typisch Tuinstad ook nog de keuze uit verschillende woonsmaken. Kies je voor een basis, casco of afgebouwde woning? Dit heeft allemaal gevolgen voor je hypotheek. Wij adviseren iedereen daarom om nu alvast alle financiële mogelijkheden uit te zoeken. Je kunt hiervoor terecht bij je bank of een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo kun je vast informeren wat je maximaal kunt lenen bijvoorbeeld. Om goed beslagen ten ijs te komen hebben we het formulier ‘Hypotheekcheck’ gemaakt. Bekijk deze hier en bereid je vast goed voor!

NB. Informatie over de huurwoningen volgt later in het proces, op deze dag wordt hier geen informatie over gegeven.