woningen

In Typisch Tuinstad komt een mix aan woningen verdeeld over twee woonblokken, zoals hieronder te zien is. Aan de rechterkant langs de Osdorper Ban komen 6 woonlagen met appartementen en op de begane grond voorzieningen. Dit gehele blok bestaat uit middeldure huurwoningen. Aan de tussenstraten bevinden zich in 3 of 4 woonlagen de koopwoningen: appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen rond een groene binnentuin. De minimale oppervlakte van 70 m2, hoge plafonds en grote ramen maken de woningen in Typisch Tuinstad ruim en licht.

Vogelvlucht Typisch Tuinstad

huur

Alle huurwoningen zijn appartementen en hebben een minimale oppervlakte van 70 m2 en 2 slaapkamers. Dit zijn vrije sector huurwoningen in het zogenaamde middensegment, met huurprijzen van circa 1.000 euro per maand. De verhuur start ongeveer 6 maanden voor de oplevering (najaar 2023).

ruimte
   voor
jouw   
   leven

koop

  • Koopappartementen zijn er vanaf 70 m2 tot 160 m2, soms met een dakopbouw en met meerdere indelingsvarianten. Ze hebben altijd een privéterras en uitzicht op de binnentuin en/of omgeving.
  • De maisonnettes zijn compacte woningen van twee lagen. Ze zijn lekker diep met aan de achterzijde een tuin. Op de verdieping bieden ze ruimte aan 2/3 slaapkamers. Wonen en werken op 90 m2 gaat hier goed samen.
  • De eengezinswoningen zijn met 3 of 4 lagen de ruimste woningen. Ze hebben een oppervlakte van 140 tot zelfs 170 m2. Ze liggen met hun voordeur aan de groene tussenstraten en hebben een tuin aan de achterzijde. Binnen is er ruimte voor werken aan huis, een grote woonkeuken en 4, 5 of zelfs 6 slaapkamers.