woningen

In Typisch Tuinstad komt een mix aan woningen verdeeld over twee woonblokken, zoals hieronder te zien is. Aan de rechterkant langs de Osdorper Ban komen 6 woonlagen met appartementen en op de begane grond voorzieningen. Dit gehele blok bestaat uit middeldure huurwoningen. Aan de tussenstraten bevinden zich in 3 of 4 woonlagen de koopwoningen: appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen rond een groene binnentuin. De minimale oppervlakte van 70 m2, hoge plafonds en grote ramen maken de woningen in Typisch Tuinstad ruim en licht. Dit is de plek waar jij jouw woonwensen in vervulling kunt laten gaan.

Vogelvlucht Typisch Tuinstad

huur

Alle huurwoningen zijn appartementen en hebben een minimale oppervlakte van 70 m2 en 2 slaapkamers. Dit zijn vrije sector huurwoningen in het zogenaamde middensegment, met huurprijzen van circa 1.000 euro per maand. De verhuur start ongeveer 6 maanden voor de oplevering (najaar 2023).

ruimte
   voor
jouw   
   leven

koop

  • Koopappartementen zijn er vanaf 70 m2 tot 160 m2, soms met een dakopbouw en met meerdere indelingsvarianten. Ze hebben altijd een privéterras en uitzicht op de binnentuin en/of omgeving.
  • De maisonnettes zijn compacte woningen van twee lagen. Ze zijn lekker diep met aan de achterzijde een tuin. Op de verdieping bieden ze ruimte aan 2/3 slaapkamers. Wonen en werken op 90 m2 gaat hier goed samen.
  • De eengezinswoningen zijn met 3 of 4 lagen de ruimste woningen. Ze hebben een oppervlakte van 140 tot zelfs 170 m2. Ze liggen met hun voordeur aan de groene tussenstraten en hebben een tuin aan de achterzijde. Binnen is er ruimte voor werken aan huis, een grote woonkeuken en 4, 5 of zelfs 6 slaapkamers.

Informatie uit de digitale bijeenkomsten van 10 en 19 juli

Hieronder is de informatie te downloaden die is gepresenteerd tijdens de digitale bijeenkomsten op 10 en 19 juli

Typisch Tuinstad boekje desktop-versie

Typisch Tuinstad boekje mobiele-versie

sfeerplattegronden

pagina 2

Boekje Typisch Tuinstad 2

pagina 3

Boekje Typisch Tuinstad 3

pagina 4

Boekje Typisch Tuinstad 4

pagina 5

Boekje Typisch Tuinstad 5

pagina 6

Boekje Typisch Tuinstad 6

pagina 7

Boekje Typisch Tuinstad 7

pagina 8

Boekje Typisch Tuinstad 8

pagina 9

Boekje Typisch Tuinstad 9

In Typisch Tuinstad kun je zelf aan de slag met de indeling van je woning.
Hier zie je alvast enkele voorbeelden van indelingen ter inspiratie.

basis, casco of afgebouwd?

In Typisch Tuinstad heb je de keuze om je woning op drie niveaus te laten afwerken bij oplevering. Basis, afgebouwd of casco. Op de pagina Koopproces leggen we uit wat je bij alle drie de opties kunt verwachten en lees je in het stappenplan meer over het koopproces.